Оферта №1743
обл. Смолян, с. Момчиловци,
ВАКАНЦИОННА СГРАДА
0 EUR
(0 EUR/m2)
 
Описание:
КЪЩА ЗА ГОСТИ -МАЛЪК СЕМЕЕН ХОТЕЛ/ в село при община СМОЛЯН –ПРЕКРАСЕН ИМОТ ЗА БИЗНЕС И ПОСТОЯННО ОБИТАВАНЕ Представлява дворно место с площ 600 кв.м. с построената в него триетажна масивна сграда с вътрешно стълбище . Обща разгъната застроена площ на сградата е 432 кв.м. На първи етаж е разположен ресторант с кухненски блок, три стаи – обслужващи ресторанта , санитарен възел.
На втори етаж и трети етаж са обособени по четири спални , всяка с отделни бани и тоалетна , на тавански етаж е студио -спалня с баня .
Всяка стая разполага с кабелна телевизия , локално отопление , с обзавеждане.
Хотелът се намира в центъра на селото , с възможност за настаняване на 20 човека . От терасите на къщата се открива прекрасен панорамен изглед от Родопите. На първия етаж на разположение на гостите е работещ ресторант- трапезария, който предоставя много добри условия и за празнуване на различни семейни и лични празници. Тук посетителите имат възможност да почиват и релаксират близо до природата, нелишени от удобствата на цивилизацията.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПИСАНИЯ :
Селото е разположено в сърцето на Родопа планина, на 1200 метра надморска височина. Само на 80 км. от международното летище в Пловдив, на 14 км северно от Смолян и на 12 км източно от известните ски-курорти Пампорово и Чепеларе. Благоприятните природни и климатични условия на селото са предпоставка за целогодишни туристически развлечения - ски и сноуборд през зимния и велотуризъм и екотуризъм през летния сезон. Целогодишно, с всичко необходимо за лов и риболов, с ловно-рибарската дружинка в селото. Вие може да ловувате в красивите местности и ще се насладите на брането на ягоди , боровинки , билки и гъби през лятото и на бялата снежна приказка през зимата. Тук лятото е прохладно, а зимата топла и снежна.
Селото е удобен изходен пункт за еднодневни екскурзии до природните и архитектурни забележителности – до 24-те добре поддържани като в “огнен кръг” параклиса - разположени около селото ; “Аязмото”, Рожен, Перперикон, с.Татул, Чудните мостове, Триградското ждрело, пещерите Дяволското гърло и Ягодинската, пещера „Ухловица”, резервата с.Широка лъка, живописната местност "Хайдушки поляни ", Кръстова гора и други
ЦЕНА 340000 e.

 
Ани Кирилова
Агенция: БЕЛ ВЮ
Телефони:
GSM:0897823490
Сл. Телефон 032669888  
E-mail: bellevuebg@gmail.com