Оферта №846
гр. София, кв. Център, Докт.паметник
ВАКАНЦИОННА СГРАДА
0 EUR
(0 EUR/m2)
 
Описание:
Ет.70 от този 82-етажен внушителен шедьовър, стратегически разположен на входа на Дубай Марина, с лесен достъп до близкия плаж-отпред луксозни хотели, включително и на 7-звездни Бурж Ал Араб, търговски аркади, плажни клубове, голф игрища, както и други развлекателни съоръжения.

С отлично оборудван открит комплекс за отдих, с плувен басейн, барбекю. Оушън Хайтс предлага голям СПА център, оборудван с най-съвременна техника, сауна и парна зала, зала за игри, както и детски кът играя .
Дубай Марина е един от най-изисканите и търсени места в Близкия изток, разположен в сърцето на най-атрактивната част на Дубай и е удобно разположен на:• 25 минути от международното летище Дубай • 10 минути от свободната зона Джебел Али
• 5 минути от Палм Айлънд

24-часова охрана, портиер , професионални услуги, стопанисване и достатъчно място за паркиране за обитателите-Оушън Хайтс е предназначен за най-претенциозните клиенти.

Красотата на архитектурата е в своята простота и лъскав дизайн . В белите пясъчни плажове, Оушън Хайтс ви предлага великолепен панорамен изглед към морето.

 
Даниела Денева
Агенция: Фендора
Телефони:
GSM:0887607033
Сл. Телефон +359887607033  
E-mail: dani.novdom@gmail.com